2.Makine ve Aksamları İmalat Teknolojileri Ar-Ge Proje Pazarı’nda Üçüncülük Ödülü

“2.Makine ve Aksamları İmalat Teknolojileri Ar-Ge Proje Pazarı” Makine İhracatçıları Birliği organizasyonunda 26 Ekim 2013 tarihinde WOW İstanbul Otel ve Kongre Merkezi’nde TÜBİTAK-TEYDEB ve TİM’in desteği ile gerçekleştirildi.

Sanayici, Girşimci, Akademisyen ve Öğrencilere ait projelerin ilgili kişi ve kuruluşlar ile biraraya getirilmesi sağlanarak hayata geçirilmesi amaçlanan etkinliğe bu yıl Sanayici, Girişimci, Akademisyen ve Öğrenci kategorilerinde toplam 303 başvuru oldu.

Bölümümüz öğretim üyelerinden Prof.Dr.Osman Babaarslan’ın yüksek lisans öğrencisi Recep Yılmaz ile yapmış olduğu “Endüstriyel Kaplama ve Laminasyon Makinesinin Geliştirilmesi ve Bu Alanda Teknolojik Dışa Bağımlılığın Azaltılması” projesi, Akademisyen kategorisinde Üçüncülüğe layık görüldü.

2. Makine APP Ödül Listesi

Akademisyen Kategorisi

Sıralama

Proje Sahibi