...

"Tekstil İşletmelerinde İş Sağlığı ve Güvenliği" konulu konferans konuşmacı olarak BOSSA T.A.Ş. İş Güvenliği, Çevre ve İş Sağlığı Şefi Hakan ERDİL ile 03 Nisan 2013 tarihinde düzenlenmiştir.

"Tekstil İşletmelerinde İş Sağlığı ve Güvenliği" konulu konferans konuşmacı olarak BOSSA T.A.Ş. İş Güvenliği, Çevre ve İş Sağlığı Şefi Hakan ERDİL ile 03 Nisan 2013 tarihinde, Ç.Ü. Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Konferans salonunda düzenlenmiştir. Seminerde Bossa firmasının tanıtımının ardından Denim kumaşlarla ilgili bilgiler de verilerek öğrencilerle etkileşim sağlanmıştır.

Hakan Erdil, 1995 yılı Çukurova Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü mezunudur. 1995-1999 yılları arasında aynı bölümde Araştırma Görevlisi olarak yüksek lisansını tamamlamıştır. 2000 yılında BOSSA TİCARET ve SANAYİ İŞLETMELERİ bünyesinde İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı olarak çalışmaya başlamış olup, 2004 yılında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan “B” sınıfı iş güvenliği uzmanı belgesini almıştır. 2008 yılından itibaren ise, aynı bölümde, iş güvenliği, çevre ve iş sağlığı şefi olarak görev yapmaktadır.

Konferanstan fotoğraflar: