TMHGF Başkanı Hüseyin ÖZTÜRK ile söyleşi ve Candostu Organ Bağışına Evet Semineri düzenlenmiştir.

23 Mart 2015 Pazartesi günü saat 13:30’da başlayan etkinlikte öncelikle Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (TMHGF), Türkiye Organ Nakli Kuruluşları Koordinasyon Derneği (TONKKD) ve Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün katılımıyla oluşturulan “Candostu Platformu” tarafından öğrencilerimize Organ Bağışı hakkında konferans düzenlendi. Konferansta Doç.Dr. Tamer SAĞIROĞLU ve Dr. Nezahat BİNGÖL tarafından konuşma ve sunumlar verildi.

Saat 15:00’da ise Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu Başkanı Hüzeyin ÖZTÜRK tarafından “Sanayicinin Tecrübesi+Öğrencinin Yenilikçi Yaklaşımı=Üretimde Başarı konulu konferansı verildi. Etkinliğe tüm lisans sınıflarındaki öğrencilerimizden 150’den fazla kişi katılım gösterdi.

Seminerler, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki KIVANÇ, Almanya Eski Fahri Konsolosu Teyfik KISACIK ve Bölüm Başkanımız Prof.Dr. Osman BABAARSLAN’ın katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.