...

Türkiye ‘de Pamuk Konulu Konferans Gerçekleştirilmiştir

-Arı Tarım Ürünleri Paz. Tic. San. A.Ş.-Yönetim Kurulu Başkanı

-Akdeniz Tekstil ve Hammeddeleri İhracatçı Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı
Fatih DOĞAN
tarafından 9 aralık 2014 tarihinde Ç.Ü. Müh-Mim Fakültesi Konferans salonunda saat 13.15-15.00 da TÜRKİYE DE PAMUK Konulu konferans  Bölümümüz akademisyenleri ve öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

FATİH DOĞAN

1955  Elbistan doğumludur. 1975 yılında Adana İktisadi ve Ticari İlimler Akademesi Maliye-Muhasebe bölümünden mezun olmuştur. Pamukla ilk tanışması akademi öğrenciliği yıllarında olmuş; mezuniyetten sonra Sanko’nun Adana alım ofisinde görevli iken Çalışma Bakanlığı’nın müfettişlik sınavını kazanarak 1976-1980 yılları arasında kamu görevi yapmıştır. Yine bu görevde iken Arı Tarım A.Ş.’nin teklifi ile şu andaki görevine memur olarak başlamıştır.

Arı Tarım A.Ş., 1965 yılından 1990 yılına kadar ağırlıklı olarak Türk pamuğu ihracatı ile iştigal etmiş ancak bu yıllardan sonra Türk tekstil sanayindeki gelişmelere paralel olarak ithalat yoğun bir aktivite içine girmiştir.