Bölümümüz 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Programı faaliyetleri kapsamında 1. sınıf öğrencilerimizle tanışma ve bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Eğitim-Öğretim Yönetmeliği, ÇÜBİS kullanımı, Microsoft Teams kullanımı, Alan Dışı Seçmeli Dersler, Dış İlişkiler Birimi ve Öğrenci Değişim Programları hakkında bilgiler verilmiştir.

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, YADYO, TÖMER, Kariyer Merkezi, Engelli Öğrenciler Danışma ve Koordinasyon Birimi imkanları ve faaliyetleri konusunda tanıtımlar yapılmıştır.

Toplantı sonrasında Tekstil Mühendisliği Bölüm derslikleri, laboratuvarlar vb. fiziki birimlerin tanıtımı gerçekleştirilmiştir.