11. Ulusal Tekstil Mühendisliği Öğrenci Kongresi’ne (UTMÖK) 35 öğrencimizle katıldık.

Dokuz Eylül Üniversitesi Öğrenci Topluluğunun ev sahipliğinde, 2-4 Mayıs 2014 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen 11. Ulusal Tekstil Mühendisliği Öğrenci Kongresi’ne (UTMÖK) 35 öğrencimiz ile katılım sağladık.

Her yıl tekstil mühendisliği bölümünün bulunduğu bir üniversite tarafından düzenlenen kongreye 2014 yılında 13 üniversiteden yaklaşık 700 öğrenci katılmıştır. Kongrenin amacı, Tekstil Mühendisliği öğrencilerinin bir araya gelerek tanışmaları, sanayicilerle iletişim kurmaları, uzmanlar tarafından verilen çeşitli kişisel gelişim seminerleriyle kazanımlar sağlamaları şeklinde özetlenebilir. Ülkemizin önde gelen sanayicileri, tekstilcileri, modacıları ve saygın hocalarımızın katılımlarıyla gerçekleşen bu kongreye 2014 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Öğrenci Topluluğu ev sahipliği yapmıştır.