Bölümümüz 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Programı faaliyetleri kapsamında 1. sınıf öğrencilerimizle tanışma ve bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Bölümümüz 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Programı faaliyetleri kapsamında;

09 Ekim 2023 Pazartesi günü saat 10:15’te bölümümüz D2 dersliğinde 1. sınıf öğrencilerimizle tanışma ve bilgilendirme toplantısı yapılmıştır. Tanışma toplantısına Öğretim üyeleri ve Araştırma görevlileri de katılmıştır. Tanışma sonrası bölüm tanıtımı sunulmuş ve ardından bölüm idari birimleri, derslikler ve laboratuvarlar gezilmiştir.

10 Ekim 2023 Salı günü saat 10:15’te bölümümüz D1 dersliğinde 1.sınıf danışmanı Dr.Öğr.Üyesi Yılmaz ERBİL tarafından Eğitim-Öğretim Yönetmeliği, ÇÜBİS kullanımı, Microsoft Teams kullanımı, Alan Dışı Seçmeli Dersler, Dış İlişkiler Birimi, Öğrenci Değişim Programları, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (Mediko-Sosyal ve Sağlık olanakları, Öğrenci kulüpleri, Sosyal faaliyetler, Sportif olanaklar ve spor tesisleri), YADYO ve TÖMER hakkında bilgiler verilmiştir.

12 Ekim 2023 Perşembe günü saat 13:15’te bölümümüz Konferans Salonu’nda Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü, Engelsiz Üniversite Koordinatörlüğü, Bağımlılıktan Uzak Dur ve Kariyer Planlama, Araştırma ve Uygulama Merkezi imkanları ve faaliyetleri konusunda tanıtımlar yapılmış, ardından Kütüphane tanıtımı için Kütüphane binasına gidilerek ilgili görevliler tarafından yapılan tanıtıma katılınmıştır.

Programa 1.sınıfa kaydolup ders kaydını yapan 29 öğrenciden 28’i katılmış olup yapılan sunumlar ayrıca öğrencilerle paylaşılmıştır.

Oryantasyon programı kapsamında yapılan program aşağıda sunulmuştur.